Contact


 

 

 

 

Nog wat extra’s

Glutenvrije broodbakmachine
Wanneer wij er zijn, kan onze glutenvrije broodbakmachine (voor mensen met een glutenvrij dieet) gebruikt worden.

Nieuwsbrief
Eens per jaar versturen we rond Kerst een nieuwsbrief. Wanneer u deze ook wilt ontvangen, kunt u dat ook via onderstaand contactformulier aan ons mailen.

Codice CIR
00422100002 L01199

Van harte welkom

La Casa Vecchia hebben we met veel plezier opgeknapt. Wie zin heeft in een vakantie in dit mooie stukje Italië is van harte welkom. Ons vakantiehuis kan voor minimaal een week gehuurd worden. In de schoolvakanties van zaterdag tot zaterdag. Buiten de schoolvakanties kan, na overleg, hiervan worden afgeweken.

De boerderij is voor maximaal vijf personen.  Er zijn twee tweepersoons slaapkamers en een slaapkamer met een eenpersoonsbed. Achter de tweepersoons slaapkamer op de eerste verdieping is de kamer met het eenpersoonsbed. Deze kamer ligt op het noorden en is alleen via de tweepersoons slaapkamer te bereiken.

Het huis willen we allergeen-arm houden. Om die reden kunnen er helaas geen huisdieren mee en kan er binnen niet gerookt worden.

Beschikbaarheid
Voor informatie over beschikbaarheid en kosten (korting bij twee of meer weken en andere prijsstelling bij bezetting met twee personen) en voor andere vragen: stuur ons een e-mail door middel van onderstaand formulier. We proberen altijd per omgaande te reageren.

Interesse? Stuur ons een email door het invullen en opsturen van onderstaand contactformulier.

Het contactformulier

    Ja, ik wil graag eens per jaar een nieuwsbrief van La Casa Vecchia ontvangen.


    Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk.