Contact


 

Stuur ons een email
Contact opnemen met vakantiehuis La Casa Vecchia kan door het invullen en opsturen van onderstaand formulier.

Van harte welkom
La Casa Vecchia
 hebben we met veel plezier opgeknapt. Wie zin heeft in een vakantie in dit mooie stukje Italië is van harte welkom. De boerderij kan voor minimaal een week gereserveerd worden. In de schoolvakanties van zaterdag tot zaterdag. Hiervan kan buiten de schoolvakanties, na overleg, worden afgeweken.

Glutenvrije broodbakmachine
De boerderij is in principe voor vier personen, maar in de slaapkamer op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra bed. Onze gasten vragen wij om zorgvuldig om te gaan met huis, huisraad en de omgeving. Het huis willen we allergeen-arm houden. Daarom binnen niet roken en geen huisdieren. Wanneer wij er zijn, kan onze glutenvrije broodbakmachine (voor mensen met een glutenvrij dieet) gebruikt worden.

Beschikbaarheid
Voor informatie over beschikbaarheid en kosten (tussen €700,- en €950,- per week, korting bij twee of meer weken en bij bezetting met twee personen) en voor andere vragen: stuur ons een email door middel van onderstaand formulier. We proberen altijd per omgaande te reageren.

Nieuwsbrief
Eens per jaar versturen we rond Kerst een nieuwsbrief. Wanneer u deze ook wilt ontvangen, kunt u dat via onderstaande contactformulier aan ons mailen.

Privacybeleid (AVG)

La Casa Vecchia Somano vakantiehuis Langhe

Ja, ik wil graag eens per jaar een nieuwsbrief van La Casa Vecchia ontvangen.


Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk.