Ervaring van onze gasten


Onderstaande ervaringen van onze gasten zijn een selectie van de feedback die we van hen hebben gekregen. Deze teksten en meer zijn te lezen in het gastenboek, dat in de zitkamer van La Casa Vecchia ligt.

  • Joke: twee volwassenen, september 2017
    We hebben weer genoten en lekker gegeten. Graag tot een volgende keer.
  • Isabella: gezin met twee volwassen kinderen, augustus 2017
    Rustig ontspannen verblijf in landelijke en groene omgeving.
  • Hans: vier volwassenen, augustus 2017
    Dank voor de vijgen uit eigen tuin.
  • Natasja: gezin met twee kinderen, augustus 2017
    We zijn aangenaam verrast door de heerlijke plek en omgeving!
  • Margré: gezin met twee kinderen, juli 2017
    Het was een voorrecht bij jullie te mogen logeren. Zo mooi komen we zelden tegen.
  • Marlies: gezin met twee kinderen, juli 2017
    Veel dank voor de gastvrijheid en alle tips. Super compleet.
  • Onno: twee volwassenen, juli 2017
    ‘Fiori di zucchini ripiene caldi fatti per il maestro della casa’ proeven we nu nog! We hopen terug te komen.
  • Hans: twee volwassenen, juni 2017
    “Authentiek, comfortabel, rustig en mooi gelegen huis. We hebben een heerlijke week gehad”.
  • Carla: twee volwassenen, april 2017
    ” Het huis voldeed meer dan. Twee fijne weken en heerlijk gegeten”.
  • Maud: twee volwassenen en drie jong-volwassen kinderen, augustus 2016
    “Het huis was echt heel fijn en erg smaakvol. We komen graag nog een keer met onze racefietsen”.
  • Dorien: twee volwassenen en twee kinderen, juli 2016
    “Ook hier hebben we weer kennisgemaakt met een pareltje”.
  • Suzan: drie volwassenen en drie kinderen, juli 2016
    “Dat we hier met z’n allen konden zijn, maakt het een vakantie met dierbare herinneringen”.
  • Kathleen: twee volwassenen en twee kinderen, juli 2016
    “We hebben gegeten als prinsen en vooral ons vergaapt aan het groene glooiende landschap. Jullie vakantiehuis is geweldig”.
  • Gertjan: twee volwassenen en twee jonge kinderen, juni 2016
    “We hebben een heerlijke week gehad. Mooi huisje op een mooie plek. Wie weet tot een andere keer.”
  • Sytske: twee volwassenen, april-mei 2016
    “Genoten van de bijna hele dag durende vogelconcerten, de rust en het prachtige uitzicht”.
  • Joke: vier volwassenen en baby, juni 2015
    “We hadden een hele fijne week! Helaas wel regen gehad. Echt zwemmen hebben we een paar keer kort gedaan, daarvoor was het water te koud. We hebben genoten van de stilte en van de rust. En van het fenomenale uitzicht! Ik had er gerust nog een week kunnen blijven.”
  • Sonja: echtpaar met 16-jarige dochter, juli 2015
    “Wij hebben het reuze naar onze zin gehad in jullie huis en het zwembad was heerlijk. Goede restaurants in de omgeving en leuke stadjes om naar toe te gaan. Een dag naar Turijn is zeker een aanrader om te shoppen. Al met al een prima plek om te vertoeven, zeker als je niet van al te veel drukte houdt. Rustige, niet te toeristische omgeving.”
  • Karel: gezin met vier jong volwassen kinderen, augustus 2014
    “Een paar dagen zelfs met vijf kinderen. Beide weken hebben we het erg naar het zin gehad en gedroomd van een huis met net zo’n uitzicht. We komen graag eens terug.”
  • Ineke: echtpaar met twee volwassen kinderen, juli 2014
    “Twee weken zon, veel zien en bijna elke avond uit eten in een ander restaurant. Een aanrader.”
  • Glen: gezin met twee jonge kinderen, juni 2014
    “Twee heerlijke weken en met de kinderen elke avonden genoten van de levendige televisie op het balkon: vuurvliegjes.”
  • Gwen: echtpaar, juni 2014
    “Voor al weer de derde keer in La Casa Vecchia en elke keer is het hier weer even fijn.”
  • Ingrid: twee volwassenen, september 2013
    “We hebben genoten van onze vakantie, van de rust daar. We missen het nu al.”
  • Sacha: gezin met twee kinderen, juli 2013
    “We hebben allemaal genoten. Ik wil je complimenteren met jullie mooie huis.”
  • Ingrid: gezin met twee oudere kinderen, eind juni 2013
    “We hebben een heerlijk verblijf bij jullie gehad. Genoten van de rust en kalmte en het zalige zwembad. Zeker iets wat we zullen aanbevelen aan vrienden en kennissen.”
  • Guido: twee volwassenen, juni 2013
    “We hebben een geweldige tijd gehad in jullie boerderij. Prachtig. Heerlijk rustig en verzorgd. We hopen nog een keer terug te komen.”
  • Erwin: twee volwassenen, juni 2013
    “Het huis is perfect. Alles werkt en het is compleet uitgerust. De streek heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. We komen graag een keer terug.”
  • Joke: drie volwassenen, medio mei 2013
    “De tempertuur ging pas het laatste weekend over de 20 graden. Daardoor de verwarming aangehad. Desondanks het erg naar het zin gehad. De Langhe is een openbaring: aardige mensen, lekker eten en drinken. We hebben veel gehad aan de aanwijzingen in je gids. Complimenten voor zoveel informatie. La Casa Vecchia is een bijzondere plek waar we zeer van genoten hebben.”
  • Yvonne: gezin met drie kinderen, begin mei 2013
    “Wij kijken terug op een fantastische vakantie. We hebben genoten van jullie mooie plek!”
  • Manon Gommers, met vrienden: “Heerlijke plek” , september 2012
    “Een heerlijke plek om te genieten van alles wat Piemonte te bieden heeft. Prachtige uitzichten, in de buurt van de grote wijngebieden, mooie plaatsjes om te bezoeken, leuke restaurantjes en rust. La Casa Vecchia bevindt zich op een heuvelrug aan het einde van een klein landweggetje. Het huis is sfeervol ingericht, ruim, schoon en alles wat je nodig hebt op vakantie is aanwezig. Een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar la bella Italia.”
truffelzoeker
rozen
lelies la casa vecchia
bloesem hazelnoot4